پست خوشمزه

_____________________________________________________________________

برای درست کردن این ساندویچ شما احتیاج به گوشت چرخ‌کرده ، پیاز ، فلفل دلمه‌ای رنگی ، قارچ ، گوجه فرنگی و جعفری تازه دارید . مقدار مواد را اعلام نمی‌کنم چون خودم به صورت چشمی می‌ریزم و البته امیدوارم عکسها هم راهنمائی‌تان کند .

1- گوشت چرخ‌کرده را در ماهیتابه ریخته ، حرارتش را زیاد کنید و بدون اینکه هم بزنید بگذارید یک طرفش کاملا حالت کبابی پیدا کند و آبش کشیده شود . بعد پشت و رویش کنید و با کمک قاشق سعی کنید تکه تکه‌اش کنید . من در این مرحله برای سالم‌تر شدن خوراک ، سویای دانه درشت که قبلا خیس کرده‌‌ام نیز اضافه می‌کنم و صبر می‌کنم کمی سرخ شوند . معمولا گوشت چرخ‌کرده چربی دارد و در این مرحله خودش روغن انداخته و باعث سرخ شدن سویاها می‌شود .

2- مایه گوشتی را به کنار ماهیتابه رانده و پیاز و فلفل دلمه‌ای های رنگی خلال شده را اضافه می‌کنیم . در صورتی که روغن نداشت ، کمی روغن اضافه می‌کنیم . شبیه یک نقاشی خوش آب و رنگ است !

  

 

3- صبر می‌کنیم تا پیاز و فلفل کمی نرم شوند . سپس قارچ‌های ورقه‌شده را اضافه می‌کنیم . قارچها هم که کمی سرخ شدند گوجه فرنگی خردشده و یک قاشق سس چیلی به مخلوط اضافه می‌کنیم .

 

4- میزان پختن این خوراک به خودتان بستگی دارد . اگر مثل من ترجیح می‌دهید سبزیجات نیمه خام باشند و زیر دندان حس شوند باید حتی کمتر از تصویر بالا پخته شوند . و اگر مثل همسر من به صورت کاملا پخته دوست دارید ، بگذارید روی حرارت بماند تا به این شکل در بیاید . در این مرحله مقداری پابریکا و پودر سیر و آویشن و نمک هم اضافه کنید .

 

5- جعفری‌های تازه را خرد کنید و با پیاز خرد کرده مخلوط کنید .

 

6- حالا می‌توانید ساندویچ ها را آماده کنید . کمی از مخلوط جعفری و پیاز را داخل نان ریخته ، یک پر خیارشور گذاشته و مقداری از مایه گوشتی را بریزید . کمی هم سس سفید بزنید و نوش جان کنید .

این هم یک ایده خوشمزه برای شام جمعه شبتان ! اگر طعم تند و تیز دوست دارید سس چیلی و فلفل سیاه فراوان را فراموش نکنید .

نوش جان .

پ.ن1- این خوراک را به صورت دونر مرغ هم می‌توانید درست کنید . با این تفاوت که در مرحله اول به جای گوشت و سویا ، از تکه‌های کوچک مرغ جوجه کبابی استفاده کنید . یعنی مرغ را به صورت تکه‌های کوچک در آورده و چند ساعت در مخلوط آب پیاز و زعفران و آبلیمو بخوابانید . بعد این مرغها را در ماهیتابه ریخته و بگذارید چند دقیقه با حرارت زیاد به صورت کبابی در بیاید . بقیه مراحل را مثل بالا طی کنید .

پ.ن2- کامنتهای پست قبل را تا آخر شب تایید خواهم کرد .

/ 97 نظر / 126 بازدید
نمایش نظرات قبلی
رعنا

عزیزم سلام.... مطالب چند وقت رو یه جا خوندم عزیزم...خدا مادرت رو بیامرزه... مواظب خودت باش این دستورتم که به به خوشمزه اس حسابی....

غرغرو

من و خواهرم در حال حاضر مشغول آماده کردن این غذاییم. آشپز که 2تا بشه ... [نیشخند] ببینیم چیکار میکنیم!

المیرا-چاقی خوشبخت

بابا جان چرا من هی تو پیوندایه تو گم میشم؟میشین روت له شیا[نیشخند]

مینا

وای..عالی بود!!! ممنون

ساناز

نازنين جون ممنون از اين پست خوشمزه ات [چشمک] فقط خواستم راهنماييم كني ببينم پودر پابريكاتو از كجا تهيه ميكني عزيزم ؟

لیبرا

سلام نازنین بانو [بغل] من هم درستش کردم و مورد پسند اهل منزل قرار گرفت... خیلی خوشمزه شده بود (یک لیبرای خودشیفته می نویسد!!) دستت درد نکنه [ماچ]

غرغرو

پس کامنتی که من دیشب گذاشتم کو؟! [ناراحت] دیشب من و خواهرم این پست خوشمزه رو درست کردیم و خیلی خیلی خوشمزه شده بود.مرسی عزیزم. بازم از این کارا بکن لطفا که خونواده هم از آشپزی کردن ما خوشحال بشن [نیشخند][گل]

ساحل

خوشمزه بود ممنون اینم یه آهنگ جهت تشکر...ببخشید کوچیکه آهنگ تقدیم http://s1.picofile.com/file/7527515157/03_mesle_setare.mp3.html

مامان رها

مرسی نازنین جون ........ خوب کردی یه غذای جدید بهمون یاد دادی ...گاهی دیگه مغزم کاز نمیکنه یه غذا درست کنم ........... برای نی نی کوچولو هم غصه نخور .........خودت بهترین استدلال و داشتی .......... موفق باشی